Heinde & Ver

Bij Heinde & Ver kunnen onze gasten grenzeloos genieten voor een vaste prijs. De gasten kunnen hier avondvullend tafelen. Ze kunnen de hele avond genieten van gerechtjes en drankjes, zonder dat ze op de klok te hoeven kijken. Ben jij die topper, die samen met ons ervoor wilt zorgen dat onze gasten écht grenzeloos kunnen genieten? Wordt jij er warm van als een gezelschap tevreden het restaurant verlaat? Of vind jij het geweldig om in een dynamische omgeving in de keuken te zorgen dat de lekkerste wereldse gerechtjes op de borden komen? Kom dan bij ons werken. Wij zijn altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Of je nu in de keuken of spoelkeuken wilt komen werken, of in de bediening of achter de bar, alles is mogelijk. En heb je geen ervaring? Dat is geen enkel probleem. Wij leren je graag alles!

Jouw toekomst

Klaar met school en wil jij tijdens je werk doorgroeien en meer leren? Bij Heinde & Ver bieden wij harde werkers met potentie de kans om binnen onze organisatie door te groeien. Onder professionele begeleiding maak je verschillende stappen zodat je door kunt naar de volgende functie. Per functie is er een trainingstraject dat je doorloopt terwijl je in het restaurant meewerkt.

Wil jij doorstromen binnen Heinde & Ver?

Heb jij een hart voor de horeca en wil jij graag binnen Heinde & Ver doorgroeien? Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij Heinde & Ver aan de slag. Je kan zowel in de keuken als in de bediening doorgroeien. Als jij laat zien dat je meer wilt en het beste van jezelf laat zien, kun jij snel doorgroeien naar de volgende functie. In de bediening bij Heinde & Ver zul je als medewerker bediening doorgroeien naar gastvrouw of gastheer. Vanuit gastvrouw of gastheer kun je doorstromen naar assistent bedrijfsleider. Gaan de werkzaamheden van assistent bedrijfsleider je goed af, dan kun je doorgroeien naar bedrijfsleider. Op dit niveau ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen en de resultaten van Heinde & Ver. Je behaalt je gestelde omzet doelen, neemt personeel aan en doet voorraad bestellingen. Van de restaurantmanager ontvang je waar nodig begeleiding.

Laat zien wat je kunt!

Elk stap die je zet op jouw carrière pad wordt gemaakt onder de juiste begeleiding. Zo weet jij wat de volgende stap in houdt en wat wij van jou verwachten in je nieuwe rol. Wij bieden medewerkers die een stapje extra zetten graag de kans om door te groeien. Ben jij het talent wat wij zoeken? Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Solliciteer dan vandaag nog!