La Cubanita

Bij La Cubanita nemen we onze gasten graag mee op een ware belevingsreis door Cuba. We willen dat ze even het gevoel hebben dat ze niet meer in Nederland zijn. Che Guevara in mozaïek aan de muur, de samba en rumba hoor je op de achtergrond. Overal wordt aan gedacht.
Maar het belangrijkste is natuurlijk het eten en de service. Een mojito of een lekkere homemade sangria geeft het ultieme zomer gevoel. De tapas zorgen ervoor dat je smaakpapillen zich in Cuba zullen wanen.

Wordt jij hier net als ons super enthousiast van? En lijkt het jou leuk om in deze zomerse omgeving te werken en ervoor te zorgen dat onze gasten zo optimaal mogelijk van dit gevoel kunnen genieten? Wij zoeken altijd harde werkers voor in de keuken, bediening, spoelkeuken, achter de bar en leidinggevenden. Ben jij diegene die met liefde de tapas voor de gasten klaar wil maken? Kijk dan bij de vacatures van de keuken. Wil jij ervoor zorgen dat de gasten van La Cubanita tijdens hun bezoek van optimale service kunnen genieten? Solliciteer dan voor een functie in de bediening.

Ook als je nog geen of weinig ervaring hebt in de horeca kun je bij La Cubanita solliciteren. Wij leren jou alle kneepjes van het horecavak!

Jouw toekomst

Wil jij on-the-job-doorgroeien en meer leren? Wij bieden horecatoppers bij La Cubanita de kans om binnen onze organisatie door te groeien. Onder professionele begeleiding maak je verschillende stappen zodat je door kunt naar de volgende functie. Per functie is er een trainingstraject dat je doorloopt terwijl je in het restaurant meewerkt.

Wil jij de volgende stap nemen binnen La Cubanita?

Heb jij een hart voor de horeca en wil jij graag binnen La Cubanita doorgroeien? Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij La Cubanita  aan de slag. Je kan zowel in de keuken als in de bediening doorgroeien Als jij laat zien dat je meer wilt en het beste van jezelf laat zien, kun jij snel doorgroeien naar de volgende functie. In de bediening bij La Cubanita zul je als medewerker bediening doorgroeien naar gastvrouw of gastheer. Vanuit gastvrouw of gastheer kun je doorstromen naar assistent bedrijfsleider. Gaan de werkzaamheden van assistent bedrijfsleider je goed af, dan kun je doorgroeien naar bedrijfsleider. Op dit niveau ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen en de resultaten van La Cubanita. Je behaalt je gestelde omzet doelen, neemt personeel aan en doet voorraad bestellingen. Van de restaurantmanager ontvang je waar nodig begeleiding.

Laat zien waar jij goed in bent

Elk stap die je zet op jouw carrière pad wordt gemaakt onder de juiste begeleiding. Zo weet jij wat de volgende stap in houdt en wat wij van jou verwachten in je nieuwe rol. Wij bieden medewerkers die een stapje extra zetten graag de kans om door te groeien. Ben jij het talent wat wij zoeken? Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Solliciteer dan vandaag nog!