Business Support Unit

Vanuit de Business Support Unit worden alle ondersteunende diensten en werkzaamheden gecoördineerd en uitgevoerd voor al onze Retail, Horeca en Vastgoedactiviteiten. De BSU bestaat uit de afdelingen HR, Sales & Operations, Business Administration en Marketing.
Business Administration
Onder leiding van onze Manager Finance & Control wordt (afhankelijk van de BV) de volledige of gedeeltelijke administratie gevoerd. Daarnaast worden diverse rapportages opgesteld waarmee onze managers en teamleaders in de diverse bedrijven de werkzaamheden binnen de dagelijkse operatie nog beter kunnen uitvoeren. Daarnaast worden van sommige van onze bedrijven ook de (geconsolideerde) jaarrekeningen opgesteld en is deze afdeling nauw betrokken bij de strategische financiële planning van alle bedrijven op de korte, midden- en lange termijn.

Human Resources
De afdeling HR kenmerkt zich door twee belangrijke pijlers voor onze organisatie. Enerzijds is het verantwoordelijk voor opstellen, waarborgen en uitvoeren van het onderscheidende en unieke HR-beleid voor onze ruim 350 medewerkers maar is het daarnaast tevens verantwoordelijk voor Talent recruitment en Talent development. 

Marketing
Onze online zichtbaarheid is van groot belang in onze propositie als regionale speler. In onze bedrijven maken we fans maar online is dat ook een van onze belangrijkste doelstellingen. Met een jaarkalender gevuld met gerichte campagnes en programma’s werken we aan onze onlinepositie.

Sales & Operations
De dagelijkse operatie van de horeca activiteiten worden gecoördineerd vanuit de afdeling Sales & Operations. Zij zorgen ervoor dat al onze horeca bedrijven werken volgens onze standaarden en normen zodat we onze gasten een onvergetelijke ervaring kunnen bieden.