Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje staat voor lekker én betaalbaar eten. Vind jij het leuk om met een glimlach te zorgen dat de gast een heerlijke avond uit heeft en om samen met je team ervoor te zorgen dat de gast niks tekort komt?  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's voor in de keuken, bediening, spoelkeuken, achter de bar en leidinggevenden. Jij wordt, net als ons enthousiast van blije gezichten en mensen die genieten van het heerlijke eten. Heb je nog geen of weinig ervaring in de horeca? Dat is geen probleem, wij leren je graag de kneepjes van het vak. Zit je nog op school en wil je in de avonduren en in de weekenden komen werken? Ook dat kan bij ons. Wij bieden je afwisselende werkzaamheden, een super gezellig team en een marktconform salaris. Daarnaast krijg je na je dienst 3 drankjes van ons!

Jouw toekomst

Klaar met school en wil jij on-the-job-doorgroeien en meer leren? Bij Proeflokaal Bregje bieden wij horecatoppers met potentie de kans om binnen onze organisatie door te groeien. Onder professionele begeleiding maak je verschillende stappen zodat je door kunt naar de volgende functie Per functie is er een trainingstraject dat je doorloopt terwijl je in het restaurant meewerkt.

Wil jij doorgroeien binnen Proeflokaal Bregje?

Heb jij een hart voor de horeca en wil jij graag binnen Proeflokaal Bregje doorgroeien? Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij Proeflokaal Bregje aan de slag. Je kan zowel in de keuken als in de bediening doorgroeien Als jij laat zien dat je meer wilt en het beste van jezelf laat zien, kun jij snel doorgroeien naar de volgende functie. In de bediening bij proeflokaal Bregje zul je als medewerker bediening doorgroeien naar gastvrouw of gastheer. Vanuit gastvrouw of gastheer kun je doorstromen naar assistent bedrijfsleider. Gaan de werkzaamheden van assistent bedrijfsleider je goed af, dan kun je doorgroeien naar bedrijfsleider. Op dit niveau ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen en de resultaten van Proeflokaal Bregje. Je behaalt je gestelde omzet doelen, neemt personeel aan en doet voorraad bestellingen. Van de restaurantmanager ontvang je waar nodig begeleiding.

Laat jouw talent zien

Elk stap die je zet op jouw carrière pad wordt gemaakt onder de juiste begeleiding. Zo weet jij wat de volgende stap in houdt en wat wij van jou verwachten in je nieuwe rol. Wij bieden medewerkers die een stapje extra zetten graag de kans om door te groeien. Ben jij het talent wat wij zoeken? Wil jij laten zien wat je in huis hebt? Solliciteer dan vandaag nog!